VOGE zoznamka frčí do 5 miest

Asi si už o tom počul. Motorky Voge spôsobili na tohtoročnom brnenskom Motosalóne poriadny rozruch. Zaujíma ťa, či sa na ne stálo v radoch oprávnene? Doraz na jednu zo piatich zastávok jarnej VOGE zoznamky a otestuj tieto šikovné mašiny vlastným zadkom!

7 modelov Voge na poriadnu testovaciu jazdu

Jarnú road show pre teba pod názvom VOGE zoznamka, v spolupráci so svojimi partnermi, organizuje Gorex. Prima rodinná firma, ktorá je výhradným distribútorom motoriek Voge nielen pre SR, ale od tohto roku aj pre ČR.
 
Na aké stroje sa môžeš tešiť? Napríklad na horúcu novinku tohtoročnej jariVoge 900 DSX. Toto prémiové enduro bolo na Motosalóne v permanentnom obkľúčení. Kámo, poviem ti, že sa fakt niet čo čudovať. Má toho kopec spoločného s deväťstovkou od známej nemeckej značky. Teda až na cenovku. Tá je oveľa príjemnejšia u Voge.

Prvý motocykel Voge 900 DSX na Slovensku
Príď si vyskúšať Voge 900 DSX na vlastnej koži.


 
Otestovať ale budeš môcť aj ďalšie endurá – šesťkilo, päťstovku alebo Rally 300. Na svoje si prídu aj milovníci klasiky, nielen na pozeranie budú k dispozícii dva naháče a rovnaký počet skútrov (prečítaj si recenzie SR4 Max aj SR1 GT). Kompletnú testovaciu sedmičku Voge nájdeš dolu v tabuľke.

Kde, kedy a ako VOGE zoznamka prebehne

Jarná road show mašín Voge začne 13.4. 2024 v Šamoríne a bude pokračovať skoro celý mesiac až do 15.6. 2024, kedy ju uzavrieme vo firme Motočas v Lietavské Lúčce. Kompletný rozvrh na teba čaká na konci článku.

 
Čo potrebuješ k tomu, aby si sa dobrú polhodinku povozil na mašine, ktorá ti padne do oka? Veľa toho nie je. Hlavne si nezabudni občiansky, vodičák a prilbu. Na zálohy sa Voge nehrá, takže so sebou nemusíš nosiť tisícky eur. Nemusíš sa dokonca ani dopredu registrovať. Jednoducho prídeš, vyberieš si motorku a ideš. Pekne sám. Žiadne hromadné výjazdy, ktoré by človeka unudili k smrti.

Voge zoznamka 2023
Účastníkom minuloročnej Voge zoznamky nepokazili radosť ani občasné prehánky

Okrem samotnej testovačky sa môžeš tešiť aj na grilovačku a iné typy obžerstvenia. Gorexáci pridajú aj sprievodný program a predovšetkým mraky svojich skúseností s mašinami Voge. Radi ti tiež vysvetlia, ako je možné, že k štandardnej dvojročnej záruke ti k týmto strojom dajú ďalšie dva roky navyše. Bez podmienok a bez vytáčania.
 

Všetko jasné? Tak fajn! Potom už ostáva iba jedno. Mrknúť na termíny a vybrať si, ktorú zastávku VOGE zoznamky navštíviš.

VOGE zoznamka v kocke

Čo potrebuješ

✓ občiansky

✓ vodičský

✓ prilbu

Kedy a kam doraziť

sobota 13. apríl 2024

ŠAMORÍN, Due Fratelli s.r.o., Dlhá ulica 393/1

streda 1. máj 2024

SVIT, Motocentrum KM, Hlavná 8

sobota 4. máj 2024

NOVÉ MESTO nad VÁHOM, LMD Moto, Kočovská 6557/8

sobota 11. máj 2024

PREŠOV, Gorex Slovakia s.r.o., Bardejovská 44

sobota 15. jún 2024

LIETAVSKÁ LÚČKA, Motočas s.r.o., Žilinská cesta 503/98

Ktoré mašiny VOGE môžeš otestovať

ADVENTURE

CLASSIC

NAKED

SCOOTER

900 DSX

350 AC

125R

SR4 MAX

525 DSX

   

SR1 GT

300 Rally